logo

reklam
01 Aralık 2013

Bakan MüezzinoÄŸlu’ndan anlamlı ziyaret

Bakan MüezzinoÄŸlu’ndan anlamlı ziyaret

BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan’la bir dizi temaslarda bulunmak ve açılış törenlerine katılmak için MuÄŸla’ya gelen SaÄŸlık Bakanı Mehmet MüezzinoÄŸlu, henüz üç yaşındayken felç olan Sinem Tayfur’u evinde ziyaret etti. BaÅŸbakan Recep Tayyip ErdoÄŸan’la kaldığı otelde da görüştüğü belirten Sinem Tayfur’un babası Ersin Tayfur, Bakan MüezzinoÄŸlu’nun ziyaretiyle ilgili olarak ise ÅŸunları söyledi:

“Bakan MüezzinoÄŸlu’nun 2’nci ziyareti. Bakanımız, Sinem’in saÄŸlığına kavuÅŸabilmesi için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Beni sayın BaÅŸbakanımızın yanına götürdüler. BaÅŸbakanımız da ‘Ne gerekiyorsa yapılacak’ dedi. Sinem yeni bir tedavi süreci için yakın zamanda Afyonkarahisar’daki devlet hastanesine sevk edilecek.”

Sinem Tayfur, dokuz yıl önce, ablası Rabia’yla caddeden karşıya geçmeye çalışırken bir otomobilin çarpması sonucu felç oldu. Baba Ersin Tayfur dönemin SaÄŸlık Bakanı Recep AkdaÄŸ’dan yardım istedi. AkdaÄŸ da doktorları arayarak, “Ne gerekiyorsa yapılsın. Kızımızın iyileÅŸtiÄŸini görmek istiyorum” dedi. Acil ameliyata alınan Sinem’in ayaklarındaki rahatsızlığın bir kısmı giderildi. Aradan geçen süre içerisinde, devlet Sinem’den ilgisini esirgemedi. SaÄŸlık Bakanı Mehmet MüzezzinoÄŸlu da Sinem’in saÄŸlığıyla yakından ilgilendi. MüzezzinoÄŸlu, Temmuz 2013’te de felçli kızı evinde ziyaret etti. Talimat verdi. Sinem, Ankara’daki Dışkapı EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesi’ne götürüldü, buradaki tedavi süreci tamamlandıktan sonra da evine döndü.

Kaynak: haber7.com
Share
0 Kez Görüntülendi
#

SENDE YORUM YAZ