logo

reklam

Malatya Okullarının Tanıtımına Başladık Başyazı Kadir ARSLAN

Malatya Okullarının Tanıtımına Başladık Başyazı Kadir ARSLAN

2 Ocak  2017 itibariyle Malatya’da ki okulların tanıtımına başlamış bulunmaktayız.

Okulların tanıtımı esnasında tanışma imkânımız olan okul müdür ve yardımcılarının son derece fedakârca bir çalışma içerisinde bulunmalarını görmek bizi mutlu etti.

Sırası geldikçe hepsinden bahs edeceğim sizlere.

Şu anda yayında olan okulların Müdürlerinden  KAMU GÖREVLİLERİ ANAOKULU Müdürü Hasan Basri HASKUL Bey’i ve  Rehber Öğretmen Sadık İSEN Bey’i tanımak beni çok mutlu etti.

Malatya’nın kenar bir mahallesinde  bulunan Kamu Görevlileri Anaokulu’nu  merkezi yerlerdeki Anaokullarıyla  yarışır halde görmek, Okul Müdürü Hasan Basri HASKUL’un işini ne kadar ciddiye aldığını göstermekteydi. Her taraf pırıl pırıl, tertip, düzen süper; Ve kalite on numara. Daha ne olsun?

Birazda BEYAZ BİRLİK ANAOKULU’ndan bahs edelim.

Malatya’nın Çöşnük Mahallesinde bulunan küçük, şirin bir Anaokulu..

Okul Müdürü Nazife ABACILI son derece çalışkan, mütevazi ve başarılı bir müdire.. O küçük Anaokulu’nun çehresini değiştiren Nazife ABACILI okuluna özel okul havası vermiş. Başarısızlığın mazeretinin olmadığını ispat eden Nazife ABACILI’nın okulunu daha iyi yerlere taşıyacağı inancını taşıyoruz.

    BEYAZ BİRLİK ANAOKULU Müdür Yardımcısı Esma OKUR’un da bu başarıda büyük bir payının olduğunu söylemeden geçemeyeceğim.

Gelelim  HANIMIN ÇİFTLİĞİ İLKOKULU’na, şehrin dışında sayılabilecek bir konumda olan bu ilkokulun azimli, idealist ve çalışkan bir müdürü var; adı Sedat ÖZKAN. Sedat ÖZKAN’ın bu okulda görev yapması bu okul için bir şans. Sedat ÖZKAN’ın bu okulun en kısa sürede çehresini değiştireceği inancını taşıyoruz.

Share
0 Kez Görüntülendi
#

SENDE YORUM YAZ